sábado, 29 de enero de 2011

Shit nigga, wut da fuck iz a "coño/carajo" ?

Yeee, gentola... Com anem? Tot bé a les illes de les vostres ments? He pensat que com aquesta nit segurament no ens vorem doncs... Xe, què collons! Vaig a actualitzar!

 Ja farà uns 10 minuts que he obert la pàgina per actualitzar i simplement estic mirant a aquest espai en blanc amb cara d'atontat i sense saber què collons posar. Vos parle dels meus exàmens i faig una crònica del que jo estudie? rollo Xente? Això està bé per a fer-ho amb coses interessants com la Xentología però amb carreres com la meua? Pf, abans de la segona frase estaríeu buscant la creueta roja que hi ha dalt a la dreta (per si algú no sap on estava).

Així que crec, que vaig a tancar ací la actualització. Desitjar-vos molta sort si vos queden encara exàmens i als que no, també molta sort per a la resta dels dies!

Ah, no, Olga. No he fet el collage (-Uh, el "collage", vaya con el mesieur franchuteee-.... - " ¿Cómo lo dices tú?-... -"Foto de caras arrejuntás"-.) Però tot i això, com som tots uns bons


amb consciència social i tal, anem a:


















I així podrem tots somriure com fa Will Smith:




















I a la resta del mon?:



























A seguir bé!  Adjunte el vídeo per a qui no haja entès la meva tonteria del collage (Notamental: demanar a Olga fotos que falten, demanar a Olga fotos que falten, demanar a Olga fotos que falten...):


3 comentarios:

  1. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  2. wowowow, maik actualizando! uno a uno vais cayendo! muahaha:)
    el video de homer es brutal! cuantas buenas juntas! jajajaj

    ResponderEliminar
  3. notamental per a la resta d'actualitzacions: firmar els les entrades/comentaris.

    ResponderEliminar