martes, 1 de febrero de 2011

!!!Primera actualització de Nelo!!!!!

Doncs bé, ací està la meua primera actualització del nostre estimat i poc transitat BLOG!!!!!!
He de confessar, que la meua primera experiència ravera, ha arribat tard, però bé, millor tard que mai!!
Ací va:
Vull escriure per motivar a la gent, per dur amb la veu un cant d'esperança.
El mon, el fem nosaltres, i som nosaltres els que tenim que menejarlo, que no ens facin creure que les coses no poden canviar. He d'admetre, que de vegades, ho aconsegueixen, i arriven sempre, de forma inexorable, a la "frasecita"....i que vas ha hacer? vas a cambiar-lo tu?
DONCS SÍ!!!! Jo sols no, però tot el mon que està per un canvi sí.
Perquè no pot ser que, mentre les grans fortunes d'Eggggpanya, polítics, esportistes que se'ls plena el pit de dir: "Yo soy Español, Español, Español", despres ens enterem que paguen impostos a Andorra, visquen rodejats de tota eixa "Fortuna", sense que el govern (dona igual PP=PSOE), no clave mà, i el que fan es baixar la pensió a la meua iaia, o suprimir despeses publiques.
Açò del crit aquest de "la roja", ho podeu vore molt ben criticat a un documental que hem va fer vore que la utopia es possible, ja que quan tu avances, ella se'n va més lluny, però es per això per al que serveix, per caminar.
Però bé, que vaig a dir, d'un estat on durant 40 anys ha manat un Enano Cabrón, que ho va deixar "Atado y bien Atado", ahi tenim a la nisaga de paparres Borboniques xuplant del bote tot el que poden... i la gent en lloc de demanar que se'ls faci fora per els 8 mil.lions d'euros que ens costa, diuen...."AYY!!!!
QUE GUAPA ESTA LEONOR!!!"
Un estat on durant 400 anys, ha estat prohibida la llengua en la que vos escric (a més de totes les altres que formen el estat), e inclús ara, quan intentes tindre una vida normal emprant la teua llengua, hi ha una gran majoria de gent (que no tota), que es tira damunt, perquè s'escapa del ideal de "UNA, GRANDE Y LIBRE", que ha calat tant en la dreta com en la esquerra...... perquè també critique a la gent que se'ls ompli la boca d'anarquia, però "Hablar en catalan es separ, y lo que hay que hacer es unir hombre....". Doncs bé, tots a parlar XINES, que es la llengua més parlada!!!!!! (T'imagines als letons, per exemple, que son menys que catalano-parlants com se'ls quedarà la cara...)
Bé, m'he anat calentant acord anava avançant.... jejeje
El que volia dir-vos es que tenim que prendre exemple internacional, començant per Cuba, i passant per França, amb les revoltes per la reforma laboral, Anglaterra, revoltes estudiantils per l'increment de les tasses universitàries, i per últim, el que mai creuríem, els països de tradició islàmica, on estem sent presents d'una autèntica revolució. Aprofite per a apuntar, que m'agradaria que la revolució es fera per ells mateixos, sense occidentalitzar aquest països, no com va passar per exemple a Corea del Sud, o son americans amb el ulls axinats i més petits....
Bé, després de tot açò, jejejeje, recordeu, per molt que intenten fer creure que no es possible, junts, amb esperança, coratge i il.lusió, es pot tot.
I voldria acabar amb dos frases de Ernesto Che Guevara (un ideòleg de veritat):

-“Los estudiantes son en su mayoría revolucionarios. Revolucionarios por naturaleza, porque pertenecen a ese estrato de jóvenes que se abren a la vida y que adquieren todos los días conocimientos nuevos”.


-“O nosotros somos capaces de destruir con argumentos las ideas contrarias, o debemos dejar que se expresen. No es posible destruir ideas por la fuerza, porque esto bloquea cualquier desarrollo libre de la inteligencia.”


!!!!FINS A LA VICTÒRIA SEMPRE!!!!!

1 comentario: